Ute påtur der altså…

Posted on 16. Sep 2005 by Marius Arnesen

Jada…. da er vi altså igang på tur…. Som den observante leser har fått med seg er vi altså nå på Heathrow i London. Eneste lille problemet med det er at vi aldri skulle ha vært her….
Vår opprinnelige flight med Brussel Airlines ble tidlig idag kanselert pga en fugl i motoren. Etter 5 timers venting på Gardermoen, ble vi så booket om til SAS og VARIG (Som vissnok er et Brasiliansk flyselskap med søte flyvertinner)… eneste lille ulempe er at vi nå må vente 10 timer på Heathrow. Det er også en smule vanskelig å dra inn til London i noen timer, da boardingpassene våre ikke er klare enda… I 22 tiden ikveld går så flyet videre til Sao Paulo, og derfra blir det fly til Fortaleza.

For de av dere som ikke har geografien i sør-amerika helt på stell… DETTE ER INGEN SNARVEI!!

Norland har nå snart prøvd alle solbrillene i hele jævla shopping-areaen og vi har handlet clear-eyes, strepsils, og vanntettet ørepropper (noe jeg stiller meg svært skeptisk til) og vi har vært inne i Rolex-butikken og tittet på klokker til konene våre.

Nå har vi slått oss ned blandt skrikende indiske barn og pensjonister fra USA… det er relativt underholdene, men jeg har mine tvil til at vi holder ut i 6 time til med vettet i behold.

Akkurat nå har vi en svært interresant diskusjon om Norge ligger foran eller bak England rent tidsmessig. Jeg mener at Norge ligger 1 timer foran England, Geir mener Norge ligger en time bak England… jeg tror vi begynner å bli litt trøtte…

Facebook comments:

Be the first to leave a comment

Leave a Reply